16. 12. 2010

Arts&Crafts BAZAAR buší na vrata Zbrojovky

V sobotu se v 10 hodin otevře brána Zbrojovky a odstartuje první městský trh se současným uměním, autorským designem, originální módou, knihami, potravinami a cukrovím také v bio a bezlepkové kvalitě. Partnerem Arta&Crafts BAZAARu je internetové Rádio R, jehož hudba podbarví atmosféru a možná se podaří i živý vstup do vysílání přímo ze Zbrojovky.

Promo Arts and Crafts by Radio R

Pokud byste rádi koupili mamince k Vánocům třeba obraz nebo fotografii do obýváku, jistě Vás budou zajímat umělci a jejich práce, které zde budou prezentovat. V nabídce budou menší kabinetní kousky jako akvarely Venduly Kramářové nebo střední formáty fotografií Mojmíra Bureše, ale najdou se i velkorysá díla, pokud čekáte opravdu štědrého Ježíška. Někteří umělci pojali své "stánky" velmi komplexně, a tak u nich ochutnáte punč, drnholecký svařák nebo dokonce valaškou kyselicu. Součástí umělecké sekce bude také nedělní aukce, jejíž aukční rozdíl poputuje na veřejnou sbírku Nového prostoru. Zahájí v 16.00 a vyvolávací ceny začínají na 1 Kč za krásku od Mojmíra Bureše. Přijďte si přihodit a možná si ji odnesete domů právě Vy.

fotografie Mojmír Bureš

Mirka HorkáV sekci designu najdete např. výrobky značek RE-Forma Bižu, SAMODIVA, Kompot a autorek Hany Lavičkové, Elišky Němcové nebo Heleny Řezníčkové. Jsme rádi, že se BAZAARu zúčastní i Andrea Lojkásková se svým Pokojíkem a zvláštní pozornost bychom rádi věnovali mladé módní návrhářce Mirce Horké, jejíž šaty určitě ještě uvidíte na některých příštích burningBEATS. V neposlední řadě se na Zbrojovce představí nová východoněmecká značka free-time obuvi East Wind.

REFORMAVánoce bývají dost o jídle, a tak abyste pořád  nemuseli ládovat kolekce orion nebo se piplat s perníčkama, které stejně nezměknou, na Arts&Crafts BAZAARu si můžete zpestřit vánoční dietu domácíma Buchtama, sýry v bio kvalitě, bezlepkovým cukrovím od Divné Slečinky a dalšími dobrotami. V patře bude otevřená kavárna, kde se můžete uklidnit z nákupní horečky. A abychom nesytili jen svá břicha, máme tu i nějakou potravu pro duši v psané formě např. od nakladatelství Větrné mlýny.

Přijďte poslední adventní víkend poladit poslední dárky, načerpat industriálně vánoční atmosféru a potkat se u svařáku s přáteli. Arts&Crafts BAZAAR.

DS Food