25. 11. 2010

FASHION after-party

burningBEATS FASHION pARTy je minulostí a život bláznivě letí dál. Právě proto se zastavím a ohlédnu se za uplynulou akcí. Po letní FACTORY pARTy, která byla výstřelem do neznáma a realizace tomu mnohdy odpovídala, se podařilo organizaci podchytit tak, že vše fungovalo. Objevilo se několik přehmatů (se světly) a došlo k asi dvacetiminutové prodlevě kvůli nepředpokládanému zpoždění tanečníků. Přesto jsou především kladné ohlasy a i ze strany spolupořádající Zbrojovky a půl panovala spokojenost. Dokonce padl požadavek na pokračování o měsíc později. Takový zájem nás těší, ale není možné tento podnik opakovat tak často. FASHION pARTy skončila finančně lehce v mínusu, ale zato se podařilo halu obstojně vytopit a i zvuk byl vynikající. Věříme, že se to promítlo na spokojenosti návštěvníků, že příjdou zase ,protože si uvědomují, že prostory Zbrojvoky tu nebudou dlouho a stojí zato ji podpořit například i pivem za 30kč.

Módní přehlídková část programu byla bezesporu zlatým hřebem večera. Proběhly 4 přehlídky profesionálních a studujících československých návrhářů Petry Pluháčkové, Viktorie Yash, Jany Bielikové, Lea Macenauera, a Petry Ptáčkové, značek Zajaty a Novesta. Toni&Guy Brno učesali krásné modelky dle nejnovějších londýnských trendů a výsledek byl oslnivý. Všichni návrháři byli s produkcí naprosto ohromeni a přislíbili podporu a účast i napříště. Petra Ptáčková bude možná na dalších burningBEATS členkou přípravné skupiny!

Díky Neo Violence bookingu se podařilo na taneční afterparty zajistit maďarskou electro špičku DJe RobotRock a producenty Stereo Killaz vs Plastickids. Show, kterou předvedli, Brno dlouho nezažilo. Kdo zůstal i po koncertě Frankie Fucking 4 Fingers nejspíše skončil v kotli a skákal s rukama nad hlavou. Celý program symbolicky zakončil burningboy pro pár nejvěrnějších a nejrozjetějších.

Děkujeme Zbrojovce a půl, Toni&Guy Brno, Oorphane, Evě Juříčkové, návrhářům, modelkám, kapele, DJům a všem kteří si přišli pro neobvyklý kulturní zážitek a užili si ho!