11. 10. 2010

Electronic Bitches uvádí :

Flying Pipiburning zahájil užší spolupráci s legendární brněnskou DJ crew a chystáme společné úterní večírky Electronic v klubu Perpetuum. První vlaštovka byla noc s názvem Flying Pipi (5.10.), kde vystoupil kromě Electronic Bitches i burningboy a muzikálnější polovička designérského dua minimon Darya Dorfer. Od dalších společných večírků můžete kromě solidního elektra, na něž jste tu zvyklí, očekávat také umělecké přesahy skrze instalace a performance mladých umělců a dále koncerty kapel, které využívají ve svém zvuku i elektronickou hudbu. Rozšířením záběru konceptu nocí Electronic chceme všichni dát jasně najevo, že elektro nejsou jen úterky v Perpetu, ale především svébytný životní styl, který prostupuje kulturou napříč žánry.

Headliner z UK

Důkazem Vám může být pozvánka na vlajkovou noc z promotérského portfolia Electronic Bitches - páteční  pokračování party Shuk'N'Denc. Hlavní hvězdy budou "nějací anglánï" Heavy Feet a doveze je ruský naturalizovaný Pražák dMIT.RY. Roman Pokrokov, jeden z členů pořádající crew, napsal pro tuto příležitost povídku a pokud chcete nudu v Brně vidět, máte k dispozici i domácí video. Jestli ji však chcete zažít, nezbývá než vyrazit v pátek ven a přijít osobně.

Roman Pokrokov, Těžké nohy

Seděl jsem tam na té pohovce. Na monitoru počítače běžely vzkazy. „Je pátek“ „Zábava“. „Jdeme se bavit.“ „Pořádně to rozjedem“ „Dneska půjdu za učitelku“ „Beru láhev“ „Máte někdo kolca?“ A tak podobně.
„Ehr,“ zavrčel jsem. Co všichni mají? No a co, že je pátek? Jaká zábava? A kam? Všechno je to pořád stejné. Hlasitá hudba, kouř, alkohol, drogy, spousta slov, okno a co víc...morální kocovina. Jsem utahaný, nic se mi nechce. Ale, zas chtěl bych se bavit. Nebo, pustím si film. Budu si číst. Uvařím. Mohl bych namalovat tu předlohu. Ach, jsem unavený. Vždyť jsem celý den nic nedělal. Mám tak těžké nohy.
A tam tak seděl, s hlavou v dlaních, a neznámým, ale přitom, jak věděl, stále se opakujícím stavem. Nevěděl, věděl, úzkost, zloba, strach, naděje. Nekonečný proud slov v hlavě tam a zpět a zase tam. Nekonečno emocí a pocitů. A to si může dělat co chce!

A jak si má vybrat? Je toho tolik. Co vlastně chce? „Ať jdou všichni do háje.“ Třískne pěstí do klávesnice. Pokračování ZDE:

 

designed by Mutant Industries