09. 08. 2010

Nový VICE v Brně

časopis VICENové číslo pokleslého časopisu, který si doma hýčkáte víc než ve čtrnácti Playboy, dorazilo do Brna! Podle posledních průzkumů se VICE nečte na záchodě, ale v posteli. Jestli si tam chcete taky jeden dovézt, musíte si ho najít! Jako ostatní nejlepší věci v životě je zadarmo, ale znáte to - ve správnej čas na správným místě...

Protože burningboy v přestrojení za Kobru 11 na nechvalně známé dálnici D1 přepadl kurýra VICE, jenž se snažil doručit ještě teplé číslo časopisu do Bratislavy (zrovna se na něj snažil sbalit stopařku), máme všechny trumfy v rukávu. Jestli už to nemůžete vydržet a musíte ho mít v ruce hned, stavte se v Mutant Area v prvním patře Skleněné louky. V časopise najdete svoji pravidelnou dávku perverze, nevkusu, hnusu a ujetostí (taky je tam prý i něco o hudbě) a na Skleněnce pak zvláštní nabídku Mutantova designérského boutiqu. Na toho týpka, co tam sedí za laptopem, si dejte obzvlášť pozor – je to legenda brněnskýho street artu (viz starší články).

Mediální dominanci neudržíme asi moc dlouho, VICE nejspíš obnoví dodávky a nakonec ho seženete i v ostatních obvyklých cool, hip a in místech (Indielabels Store, Steiner café, Toni & Guy, Wannieck Gallery, Sixty Stone Space ....). V Mutant Area jej ale dostanete už teď.