12. 06. 2010

POZOR! ZMĚNA vstupu na FACTORY pARTy!

burningBEATS FACTORY pARTy ve druhý den konání předčila i ty nejfantasmagoričtější představy a masa čítající hodně přes 1000 návštěvníků nás donutila k radikální změně. Chování některých účastníků připomínalo spíš drancování a anarchii, což se neslučuje s cílem spojovat lidi v kulturním vyžití. Protože však akce probíhá po všech stránkách k návštěvnickému nadšení rozhodně ji nechceme předčasně ukončit. Poslední den programu, shodou okolností ten vrcholný, proběhne pro omezený počet účastníků. Brány haly Zbrojovka a půl budou otevřeny pouze do 17.00 a po této chvíli už se dovnitř dostanou pouze akreditovaní hosté. Akreditaci můžete získat, pokud zašlete email se svým jménem na adresu burning@burning.cz. Počet akreditovaných je určen na 400, takže neváhejte, jinak se bohužel nevejdete.

Páteční pARTy musela být ukončena předčasně, čímž přišel DJ Jungling Jay o svých 90 minut slávy a soundsystém SaKuVra na chvíli ztratil kredit u svých fanoušků, když zabrzdil v nejvíc pekelné taneční jízdě! Jsme ohromně šťastní, že burningBEATS FACTORY pARTy přilákala tolik návštěvníků a vidíme to jako důkaz potenciálu pro pravidelnou velkou letní brněnskou kulturní akci, nicméně je naší povinností zabránit zbytečným excesům a nevhodným doprovodným jevům. Prostředí Zbrojovky si vážíme a nechceme je zplundrovat, i když je takový plán majitele. Naším přáním je alespoň kousek areálu zachovat a užívat ho ku prospěchu.

Doufáme tedy, že pochopíte naše nouzové řešení a rychle se akreditujete! Jako pozvánku si prohlédněte video Voodooyoudo?, kteří zítra ve Zbrojovce zahrají.

A nechte své psí kamarády, prosím, doma, nevystavujte je zbytčnému stresu. Děkujeme.