10. 06. 2010

burningBEATS děkují!

burningBEATS FACTORY pARTy dnes začíná! Vděčíme za to hned několika důležitým pomocníkům, díky nimž můžete na tak velkoryse pojatý festival za dobrovolné vstupné. Hlavním partnerem burning je firma Erding, a. s. Renomovaná inženýrská, projekční a dodavatelská společnost působí na českém trhu od roku 1993 v oboru tepelné energetiky, technologického vybavení budov a technologie pro distribuci energií, médií a pohonných hmot. Erding a. s. spojil své jméno s burningBEATS již podruhé a chce prostřednictvím burning podporovat mladé umění i nadále!

Exkluzivní lokace v brněnské ikonické industriální památce Zbrojovce by nebyla nikdy možná nebýt společnosti Zbrojovka a půl. Jejich podpora je obrovská, pochopení nezměrné a pohostinnost příkladná. Jmenovitě děkujeme především Matějovi a Berniemu za tuto neopakovatelnou příležitost! Snad jejich iniciativa přinese kýžené ovoce.

Partner hlavní stage FACTORY pARTy je obchod My-Garden.cz. Mnozí z Vás u něj možná nakupujete kuřácké potřeby nebo alchymistické lektvary na zahrádkářské experimenty. My-Garden patří respekt za tak výraznou podporu současného umění a jejich příklad je příslibem pro budoucí podnikatelskou kulturu v Česku.

Modelky na Factory Fashion Shows nejsou tak krásné jen proto, že se tak narodily. Pomohli jim v tom totiž profesionálové z salonu Toni & Guy na Radnické 9. Pobočka tohoto světoznámého řetězce původně londýnského prestižního kadeřnického salonu je v Brně již přes rok  a všichni trendspotteři to určitě dávno ví.  Podporou mladých nonkonformních projektů dávají v Toni & Guy jasně najevo, že jejich exkluzivita nespočívá v ceně, ale silném názoru na styl a výraz toho nejlepšího módního doplňku - Vašich vlasů.

Dík patří také soundsystému SaKuVra, bez nichž by nebylo hudby na druhé elektronické scéně. Jejich aparatura a vybavení, které financují ze svých soukromých zdrojů z lásky k hudbě a pocitu nezávislosti, podpoří pestrost festivalu a například v sobotu bude hostovat experimentální elektronickou sekci kurátorky Kateřiny Olivové. Kateřina je další výraznou postavou v burningBEATS crew. Díky jejím schopnostem a osobnímu kreditu nás čekají mnohá překvapení s akčním uměním, které na nás chystá její sekce performance.

Výrazná grafika plakátu FACTORY pARTy je dílo mutant industries. Je nám ctí spolupracovat s legendárním prvním brněnským sticker-artist mutantem. Jeho profil můžete najít na burning.cz.

Časopis NaScéně, který dostanete na FACTORY pARTy a dalších letních festivalech zdarma, má šťavnatou grafiku a zalomení od Aňo Agency. Zapálená dvojka Markéta a Aleš už vytvořili nejeden burning plakát. Nejnověji např. pro klubovku burningBEATS v Plzni, kterou chystá na 18. června Emotional Spy.

NaScéně souvisí s LoveMusic, kteří pro Vás vydali nejen tento časopis zdarma, ale postarali se i o organizaci Factory Fashion Marketu, kde seženete ten nejoriginálnější autorský design doplňků a nezávislé módy.

Za burningBEATS FACTORY pARTy stojí mnoho dalších nadšenců a podporovatelů a nebýt jich, nemohli bychom se dnes ve Zbrojovce všichni sejít a užít si společně tuto ojedinělou přehlídku současné nezávislé mladé kultury. Díky!