02. 04. 2013

Čerstvé zprávy před vernisáží Fake Reality

Instalace se blíží do finále, máme pro Vás detaily k výstavě

Vendula Chalánková vytvořila pro příležitost Fake Reality novou sérii s názvem Handmade Photoshop Basic. Věnuje se v ní popisu základních funkcí a efektů tohoto oblíbeného softwaru. Chalánková ke grafické tématice přistupuje očekávatelně svým osobitým způsobem a s efektivním počítačovým řešením se vypořádala efektně nůžkami a barevnými papíry.

Timo ke konceptu výstavy přispěl zařazením obrazových variací na své zrušené legální realizace ve veřejném prostoru, takže znovu uvidíte  Albertinu i Home Less.

Nicole Taubinger vytvořila site-specific instalaci ze svých objektů a šperků.

Alejandra Núñez vystaví sérii maleb Good Luck, v níž zpracovává motivy pro štěstí původem jak ze svého původního latinskoamerického prostředí, tak i z aktuálního českého. Přejeme jí, aby série zafungovala a otevřela jí cestu na místní výtvarnou scénu.

Marie Tomanová v nepřítomnosti vystaví magicko-realistickou obrazovou sérii z roku 2009 a pozdravuje všechny z NYC.

Panáčik přivezl ze Slovenska video, zahraje koncert a připravil pro výstavu exkluzivní grafiku, takže se nechte překvapit. Vzhledem k jeho nedávné spolupráci s burningboyem je možné, že se dočkáme i jejich společného vystoupení.

Velkým překvapením i pro kurátora bude Mutantova realizace, protože bude nainstalována na poslední chvíli, jak už u jejich vzájemné spolupráce dobrým zvykem (nutno dodat, že zatím ke všeobecnému úspěchu..).

Vernisáž 3. dubna od 17.00, koncert 18.00, Galerie Plamínek na Radlase

Událost na facebooku, mapa ke galerii, koncept výstavy

obraz