10. 09. 2012

Zeppy Zep odpálí klubovou party sezónu na Flédě

Zeppy Zep je polská mladá krev z Krakova. DJ a producent, člen komunity kolem výběrové kompilace PL Funky, která vychází na labelu Top Billin Records. Tohle vydavatelství už dalo světu tracky od lidí jako Supra1 (Trouble & Bass) nebo The Phantom (Senseless Records) a nebo taky Pvre Gold, kteří v létě vystoupili na 3. burningBEATS GALLERY pARTy.

Poprvé se sice proflákl dubstepovým kouskem Quality, ale nejvíc ho proslavil jeho temná dynamická koláž Sierra, která vyšel právě na PL Funky. Groove inspirovaný UK funky mu přinesl ohlas ze samotných britských ostrovů, kde ho hráli DJs jako Jackmaster nebo Ikonika. Vloni si to tak mohl dát za mixem na Unsound festivalu v NYC.

 

Poslední zářez v jeho závratné kariéře byl, když ho bookl Neo Violence na burningNight, kde si odbude svou českou premiéru. A pokud ne tohle, tak to musí být účast na Red Bull Music Academy Bass Camp ve Varšave, která ho potkala letos na jaře. Zeppy Zep je na vzestupu a v sobotu 22. září přijede na Flédu zahrát hudbu polské klubové scény se světovým renomé. Buďte u toho. Facebook.

 

 

Zeppy Zep - Sztuki [Niewidzialna Nerka Mistic Joint] by zeppy zep