20. 08. 2012

Poslední GALLERY pARTy a finále NewFashionContest

Ve středu se uzavře letošní šesti, resp. pěti dílná série burningBEATS GALLERY pARTy a zároveň vyvrcholí pilotní ročník NewFashionContest. Program zahájí DJsko bubenický projekt The Jaykobs, který tvoří dvojice Jungling Jay za mix pultem a Kobylka za bicíma. V loni na GARDEN pARTy rozpoutali pravé nadšení a nespoutaný tanec a letos nečekáme nic jiného.

Exkluzivní nádech bude mít vůbec první vystoupení nové brněnské downtempo kapely Soundtraps, která skutečně nazkoušela debutový koncert právě pro nás. V sestavě najdeme parťáky ze Subsonic Studia Jakuba Adámka s Frankiem z bývalých 4F spolu s Jitkou Zemanovou z Neon Fox za mikrofonem.

burning BEATS Posledni Gallery pARTy by Michaelovy jingly

Do programu jsme také na poslední chvíli zařadili kreslířskou performanci STOVIT DESIGN lajf sešn #2 v podání Martina a Formyho, takže zde vznikne nějaké vpravdě "site-specific" umělecké dílo. Performancí není nikdy dost, viz kauza Pussy Riot v SSSR. Abychom snad nešli na dva roky, vybrali jsme krotší, ale o to elegantnější premiérové (opět exkluzivně pro burning) vystoupení tanečního dua Crystal Affair. A aby to nebylo málo, možná vystoupí i burningboy.

Finále NewFashionContest 2012

Velké finále však bude patřit nové módě a vyhlášení úplně prvního výtěze NewFashionContest. Uvidíte proto přehlídky finalistů Mirky Horké a Libora Komosného. Tipněte si, kdo získá grafiku od Mutant Industries a finanční odměnu 5000,- od pořadatele;)

Strictly vinylová afterparty

Afterparty a celou sérii uzavře rezidentní "bičiska" DJ Trick v (už je to otřepané, ale) exkluzivním vinylovém setu v baru Anděl. Tančit se bude, dokud nás policie neukončí! (Což bylo minule zhruba ve 2.30)

Středa od 18.00, Místodržitelský palác, Moravské náměstí 1a, konec 22.00, afterparty start 22.30 cafe&bar Anděl, Peroutkova 5, konec 1.00
předprodej 60,- Kč Duck Shop, Jánská 9 a pokladna Moravské Galerie v Místodržitelském paláci, na místě 90,- Kč
facebook

diplom