01. 08. 2012

Česká premiéra MustNotSleep na předposlední GALLERY pARTy

MustNotSleep mají vlastní rádiovou show na jedné z nejpopulárnějších stanic Planeta FM, kde už několik měsíců propagují inteligentní elektroniku. Hráli vedle jmen jako Cosmin TRG, Kowton, Bok Bok, L-vis 1990, George FitzGerald, Lil Silva, Nguzunguzu, Dubbel Dutch, Addison Groove, (... výrazně red. zkráceno), Catz'n'Dogz, Son of Kick, Peverelist, Blawan, Pariah a Juk Juk. Z původně polsko-švédského kolektivu se po odchodu Švéda Stellana domů vystříbřilo polské duo Kacpera P a Faua.

Fau je varšavský producent a DJ, který se vyžívá v hlubokých basech, nejrůznějším cvakání a dalších neidentifikovatelných zvucích. Snaží se kombinovat žánry jako techno, deep dubstep, future garage, IDM, ambient – cokoli s glitchem a zcela ne-normální. Vedle vlastní sólové kariéry spolupracuje s dalším Varšavským producentem Deamem (projekt Fau&Deam), s nímž letos vydali Life Act EP na americkém labelu Dubporn Records. Jako DJ dále vystupuje s MustNotSleep.

Kacper P se narodil a vyrostl ve Varšavě a po několika letech DJingu začal produkovat vlastní skladby různých stylů. Něco z jeho práce byste mohli označit za UK funky, další za house a zbytek klidně jako čisté techno, hip hop a někdy dokonce i ambient. Je také organizátorem party série Music of the Future, která je v Polském hlavním městě jednou z nejoblíbenějších.

Uslyšíte a uvidíte na předposlední GALLERY pARTy 8.8 na nádvoří Místodržitelského paláce a na burning afterparty v baru Anděl.

foto