24. 07. 2012

Změna programu 4. GALLERY pARTy

Zelazna Brama nepřijede, důvod prozatím tají, snad je to jen jazykovou bariérou..? Protože je ovšem burning mistr improvizace, ministr flexibility a premiér punku, zabookovali jsme pro nás libovou kapelu z černé perly severu Moravy a Slezska - FiHA. Nebude to sice česká premiéra jako v případě Poláků z Varšavy, naposledy jste na ně mohli v Brně narazit začátkem roku na večírku Rádia R v klubu Mju:z, přijedou ale ze stejných končin8) Nepřijedou ale bohužel ani QUOTA DJanes, které vynahradí brněnská minimoní DJane Darya Dorfer a po ní rebel burningboy. Oproti původnímu programu tak zůstávají "jen" Poledance Battle a taneční vystoupení Oorphane. Afterparty ozdobí DJ Attitudes! podle plánu!

foto

FiHa navazuje na úspěšnou sezónu

Ostravská kapela FiHa navazuje na úspěšnou sezónu 2011, kdy koncertovala v různých koutech republiky, na velkých festivalech jako Rock For People a Colours of Ostrava a zaznamenala také řadu mediálních úspěchů. Začátkem letošního roku postoupil její první singl, píseň "Angry", do Zlaté Medúzy legendárního hudebního pořadu ČT. V svém druhém videoklipu "Family" se FiHa spojila se slavnou skandalistkou Agátou Hanychovou a opanovala na pár dnů titulky českých bulvárů. Letošní vydařenou majálesovou šnůru zakončila FiHa v Karviné, kde představila nové prvky už tak živé pódiové show, na kterou se můžete těšit i v Brně na burningBEATS.

Kapela FiHa vytrvává ve své snaze prosadit se v české pop-kultuře vlastními silami po málých krůčcích bez agentury či vydavatelství. Snad jim k tomu pomohou lehce zapamatovatelné pop-rockové songy, živá a svěží pódiová show a pozitivní energie, kterou kapela dokáže nabít všechny lidi bez rozdílu věku.