17. 07. 2012

Pole Decadance Studio a Botovo.cz pro burningBEATS

Novinka letošního programu - taneční battly se uvedla streetdance battlem ve wacku a krumpu na 3. GALLERY pARTy. Díky scoutingu Aliny Matějové (High Edition) na StreetDance Kempu se podařilo nalákat i mezinárodní účastníky z Francie, Německa, Slovenska a snad i USA!? O to víc nás potěšilo, že ve wacku vyhrála Tess z Beat Upu a v krumpu zvítězil Madd J z brněnské Union Runners "family". Stojí za to zmínit, že porotce dělal Straight-Danger, který si přivezl z letošního StreetDance Kempu pohár šampióna tohoto brutálního stylu. Brněnská krumpová "škola" je prostě na špici..

foto

Streetdance battle proběhl díky podpoře Duck Shopu, který funguje nejen jako předprodejový hotspot, ale především dodal ceny od značky Carhartt pro vítěze obou kategorií. Pokud se budete chtít módně vyladit nebo si jen sehnat levné lístky na další GALLERY pARTy, obojí najdete na Jánské 9.

Sexy battle na tyči a vysoké podpadky k tomu

Další díl GALLERY pARTy pěkně přitopí pod kotlem, protože se bude soutěžit v budoucí (doufejme) olympijské disciplíně a tom snad nejvíc sexy tanci - na tyči. Pole Decadance Studio připravuje exkluzivně pro burning výjimečně žhavou exhibici. Jestli jste zažili poledance třeba na burningBEATS DANCE pARTy, víte, co se bude dít. My se jen modlíme, aby nepřijela mravnostní (městská) policie (tak jako na minulou afterparty do baru Anděl), protože na nádvoří Místodržitelského paláce nemůžeme čekat až po 10. večerní.. Pokud vás zajímá, co si tanečnice přály jako cenu pro tu, která udělá největší show, projděte si e-shop Botovo.cz, je to pěkně inspirativní prohlídka (jistě pro dámy a z mužů přinejmenším pro foot fetišisty).

foto