08. 06. 2012

burningBEATS GALLERY pARTy

4. ročník burningBEATS přichází s vybroušeným modelem šesti festivalových dílů po čtrnácti dnech do konce léta a oficiální afterparty k tomu. Protože nechceme, aby festival stál na místě, zakotvili jsme letos opět jinde. Rozšířili jsme loňskou spolupráci s Moravskou Galerií a naší základnou je tak letos nádvoří Místodržitelského paláce na Moravském náměstí, 3 minuty chůze z České. Při špatném počasí se můžeme uchýlit do foyer barokního paláce, ale s tím nepočítáme. Čekáme jen azzuro a neopakovatelné zážitky napříč kulturním spektrem.

Spolu s Moravskou Galerií Vás zveme na burningBEATS a Bienále grafického designu, do jěhož doprovodného programu GALLERY pARTy náleží. Opět přivezeme do Brna hudební premiéry např. z Polska a Slovenska, zažijeme performance Terezy Damcové a politicko street artovou výstavu Tima. Představíme pilotní ročník soutěže módních návrhářů New Fashion Contest a s ním exkluzivní módní přehlídky. Taneční sekce předvede kromě choreografií stvořených přímo pro burningBEATS i dva battly. Jeden ve street dance a druhý sexy v pole dance! Budeme svědky premiéry nové skupiny Soundtraps, je toho moc a za dumpingových 60 kč v předprodeji, takže v létě nuda nebude! Pro jistotu jsme pro Vás nachystali i speciální bar s letními drinky.

foto
foto Marek Procházka

Openairová část od 18. do 22.00 na barokním nádvoří bude především o živých vystoupeních, zatímco afterparty ve vymazleném café baru Anděl přinese již čirou taneční euforii. Pečlivě volení kluboví DJs budou mixovat od 22.30 do 1 ráno, ale když bude full house...;) Naši návštěvníci, kteří nemají nikdy dost, mají afterparty jako pozornost burningBEATS v ceně vstupenky.

PROGRAM ZDE

Meat is Murder by Electronic Bitches