22. 03. 2012

Deník Marie: Nová éra - REVOLUTION LOVE; příběh havrana a vlka 7

Po menší odmlce opět přinášíme další díl z amerického deníku Marie Tomanové převzatý ze smart phonu..

St. Patric's Day

29. rijna 2011 Greensboro

Zavolal!!! Vcera v noci zavolal!!!

Vcera bylo 28. rijna 2011, patek. A Danka mi uz predem hlasila, ze to bude dulezity den a mam si ho co nejvic uzit! Ze tak, jak se budu mit v patek, tak tak se budu mit cely pristi rok a ze pry si mam dat zalezet! Menilo se postaveni planet.

To vis, ze jsem si ze vseho nejvic prala, at mi konecne zavola! Ze jsem na to cely den myslela a prave proto jsem si byla uplne jista, ze se to nestane.. Ale zavolal!

Byla to celkem vtipna historka.. Sedela jsem s Barcou v baru, pila jsem jednu whiskey za druhou a snazila jsem se proste ozrat. Navic tam bylo poloprazdno, takze ani nebylo koho balit. To v pripade, ze uz jsem dostatecne opila a chci jen tak na truc dokazat sama sobe, ze mi vubec nevadi, ze nezavolal! Prazdo. A barman balil Barcu. Whiskey. Marie. Nacez dovnitr vtrhl hloucek lidi a vsechno naraz ozilo! Meli masky, den pred Halloweenem a rozvirily stojaty vzduch! A mezi nema i pekni kluci, no parada! A ja pila! Ctyri whiskey, vodka a juice a bylo vymalovano! Dash to hned poznal a delal si ze me srandu. Donovana jsem se pry trikrat zeptala, jak se ma.. No, vubec mi to neprislo, ze jo! Tak si prave uplne nejsem jista, co jsem pak rekla Stuovi do toho telefonu.. Ach. Nicmene jak jsem objevila hlasovku na telefonu, tak jsem vystrelila ven a byla silene stastna! Poslouchala jsem to uz milionkrat!!! A pak jsem mu hned volala. Nebral to, tak jsem mu nahrala hlasovku. No, tezko rict, co jsem mu tam tak vykladala.. Chrlila jsem ven vsechno, na co jsem cely tyden myslela! Ze jsem strasne stastna, ze vola! Ze je mi bez nej smutno a porad na nej myslim! Ze jsem se bala, ze nezavola a ja uz ho nikdy neuvidim. Ze mi chybi a ze mi s nim bylo krasne. A u toho jsem venku v tom mrazu poskakovala, naspeedovana adrenalinem, vasni a whiskey! Chtelo se mi desne kricet! A misto toho jsem se pomatene chechtala! Jasala jsem, uplne stastna, uplne zamilovana! Osvobozena od jakekoliv deprese a beznadeje!

A najednou mi zase volal. Zvedla jsem to, zatajila dech a slysela jeho hlas. Byla jsem jak silena, mimo realitu. Chrlila jsem na nej vsechno. Veskere emoce, co nabobtnaly do obrich rozmeru za ten tyden a lily se ven jak whiskey! Znel stastne. A ja jen doufam, ze jsem ho nevydesila, jak jsem byla ozrala. A ze jsem byla.

SEN:

Stu dojel. Bezela jsem k nemu a vtiskla mu pusu a objal me! A drzel me. A ja mu vlezla do naruci a on si me nesl. A spadli jsme spolu v objeti do postele, lezeli jsme u sebe, hledeli si do oci a libali se! A celym srdcem mi prochazel horky pocit radosti! Byl se mnou a ja byla stastna.