08. 09. 2011

Roztočíme Art ROULETTE

Do Brna se vrátila sezóna, prvňáčci v reflexních vestách vyrazili do ulic a na silnicích si řidiči vzpomínají, jaké to je sedět zase za volantem a být pomalejší než pěšáci na chodnících. Hackeři hákují jak zběsilí, Onderka žaluje a magistrát už neví, co je hack a co jen populistická hoax. Sexy orloj na Freedom sq. odpočítává hodiny do odhalení blobového pastiše na Lesné a burning jen doufá, že je pozadí slovutné chobotnice namířeno (dle brněnských tradic) k Letné. Protože si roční primetime nemůžeme nechat ujít a nebrání nám už ani monopol Sazky, dle hesla "jen dva prstíčky tam strčíme a hned ...", rozjíždíme novou hru.

Art ROULETTE je hazard, ve kterém není proher, zastaváren ani exekutorů.

Art ROULETTE nerozbije rodiny, nedonutí hráče oholit hlavy, natáhnout šafránovou sutanu a zpívat "háre háre". Art ROULETTE je vzrušení, napětí, opojení a povznesení... uměním! Není to hra na pár okamžiků, ale napořád. Točí se jeden rok a výhra Vám zůstane na celý život.

I'm too sexy, Vendula ChalánkováArt ROULETTE je risk. Sází na umělce, kteří hrají na divokou kartu nebo jsou černými koňmi v závodě zvaném česká umělecká scéna. Burning jim věří a např. úspěšný odkup děl Venduly Chalánkové do jisté „banky českého současného umění“ nám dává za pravdu. Ukažte svou kuráž a hráčský instinkt a vsaďte si na svých 6 děl v Art ROULETTE. Vašich 6 favoritů se spolu se 6 dalšími náhodně vybranými protočí u Vás doma. Během roku trvání hry máte možnost změnit sázku, ale její úspěšnost už bude záviset na ostatních hráčích a jejich strategii.

Vaše soukromá galerie současného umění

Art ROULETTE Vám umožňuje vychutnat si umělecká díla v soukromí svého domova bez všetečných kustodů či všehoznalých odborníků. Vyzkoušejte si sami, jak instalace pozmění působení obrazu. Pověste si jej do ložnice, obýváku nebo třeba místo zrcadla a doopravdy poznejte sílu a hloubku umění. Popusťte uzdu vlastní fantazii, nechte si vyprávět příběhy, hledejte vlastní poselství, užívejte si barevný koktejl jinak než z bzučícího monitoru. Nejdřív jen tak nezávazně, na jeden měsíc. Pak znovu a zase a tak dále celý rok. Dopřejte si luxus vlastní galerie současného umění a zažijete každý měsíc jinou scénu s novým kusem. Art ROULETTE Vám za měsíční příhoz do banku přihraje vždy nový obraz. Po ukončení sázek a zastavení kola vyhráváte umělecké dílo dle Vaší sázky! Buď jedno z vašich 6 vyvolených nebo akční sázku během hry. A nebo můžete taky postoupit do dalšího kola..

24. září společně roztočíme pilotní kolo na Art ROULETTE launch party!