21. 07. 2011

burningBEATS GARDEN pARTy 2.

Sedíte doma, déšť za okny a říkáte si, že takhle léto nevypadá? Nevypadá! Léto má vypadat jako na minulé GARDEN pARTy - teplo, vychlazené drinky, kamarádi na zahrádce, perfektní DJ, tanec a další nevázaná zábava. Přišlo asi 130 návštěvníků a tak měla BBCrew důvod k oslavě!

Příští týden 27. července bude mít GARDEN pARTy druhé pokračování a do té doby zkusíme vyjednat zase pařák a azzuro! Rozhodně si však toto datum poznačte do deníčků, protože zvyšujeme s BBCrew laťku. Tak jako burningBEATS STREET pARTy před dvěma lety objevila pro Česko kultovní post-punkerky Youcoco, GARDEN pARTy sem letos poprvé přiveze dva bratislavské chalany EmoNoizBoyz. Tito DJs a producenti mají na triku stále poměrně nové EP (které si můžete stáhnout kliknutím na fotky), pořádají svou pravidelnou rezidentní noc v Azyl Clube, dělají do street artu a jeden z nich - Andrej Sabotage se chystá brzy přestěhovat do Brna.. (Asi ví proč.8) Krom toho jsou to šoumani na vinyl vzatí, tak jestli na ně nechcete čekat až do piešťanského Grape Festu, přijďte ve středu na GARDEN pARTy. Nebo si počkejte rok a půl, než třeba přijedou i na Flédu..

EmoNoizBoyz EP - Strangers Around HereEmoNoizBoyz EP - Strangers Around Here

Opět nebude chybět tanec, tentokrát ten "současný". O strhující podívanou se postarají tanečnice souboru Filigrán, již jste mohli zažít i na DANCE pARTy ve Zbrojovce.

Naprostá třešinka na pořadu večera bude tombola o velkoformátovou fotografii našeho oblíbeného fotografa Mojmíra Bureše. Ano, je to jedna z fotografií cyklu Uvnitř, který jste mohli vidět vystavený v Redutě. Bureš tak pokračuje v brněnském hazardování. V zimě to byl právě on, kdo úspěšně vydražil jeden ze svých foto portrétů na Arts&Crafts BAZAARu. Tentokrát nerozhodne nejvyšší částka, ale největší štěstí. Sežeňte si od někoho z BBCrew předprodejovou vstupenku, protože v ní budete mít své číslo. Budete-li chtít zvýšit své šance, můžete si na místě přikoupit do tomboly další lístky. Na závěr GARDEN pARTy pak neutíkejte do noci, ale počkejte si na slosování a možná si s sebou odnesete i kus současného umění.. Mojmír Bureš právě prožívá raketový vzestup, poté co jeho klauzurní práce nafocená na DANCE pARTy vzbudila rozruch nejen na škole, spolupracuje s WWW a podílel se na prvním československém fashionmovie s premiérou v Meet Factory. Taky se proslýchá, že s něj bude taky brzy "burning artist"!?

Možná se program rozšíří ještě o 1-2 jména, tak zůstaňte v kontaktu. Každopádně kontaktujte BBCrew, protože jen u nás seženete předprodejové vstupné s Vaším šťastným číslem do tomboly za 60Kč. Vstup na místě přijde na 100Kč s welcome cocktailem v ceně.

burningBEATS GARDEN pARTy 2, 27. července na terase mezi Besedním domem a Pražákovým palácem na Husové v Brně, 17.00 - 22.00, facebook.