09. 07. 2011

burningBEATS GARDEN pARTy

burningBEATS GARDEN pARTyburningBEATS jsou zpět! Toto léto s volným pokračováním předloňské STREET pARTy před Domem umění, ale v daleko příhodnějším prostředí. GARDEN pARTy se rozjede čtyřikrát za prázdniny pod platanem na terase Pražákova paláce Moravské Galerie a zahrádce restaurace Hansen v Besedním domě. Každou sudou středu v červenci a srpnu tedy víte, kde najdete explozivní koktejl hudby, tance, umění a módy. GARDEN pARTy začíná odpoledne a hudební program končí ve 22.00. V jednání je i afterparty pro ty, kteří v létě spát nespěchají. Akce probíhá ve spolupráci s restaurací Hansen, která jistí zázemí a prvotřídní servis a s Moravskou Galerií, s jejímž lístkem z toho dne, získáte u brány GARDEN pARTy slevu.

Termíny: 13. a 27. července a 10. a 24. srpna, začátky od 17.00, konec hudby ve 22.00, terasa mezi Besedním domem a Pražákovým palácem na Husové ulici, Brno, facebook.

Vstupné na místě dělá 99kč s koktejlem v ceně a v předprodeji vyjde lístek na symbolických 50kč. Jen nechoďte do běžných předprodejních míst, ale napište známému z BBCrew a domluvte se. burning experimentuje nejen umělecky, ale i organizačně. Dali jsme dohromady skupinu nadšenců, kteří pro Vás tuto akci připravují. Jde nám o bourání hranic a vytváření nových vazeb. Spojte se s naším člověkem z BBCrew a poznejte zapálené lidi, kteří stojí za tímto letním minifestivalem. Pokud nejste na facebooku, napište na burning@burning.cz, ať netrpíte brněnskou letní nudou.

13. července: Addict LIVE & VJing, DJ Cuffia, taneční show High Edition a Union Runners

27. července: EmoNoizBoyz DJs (Bratislava), Filigrán (contemporary dance), BARDO (con.dance), tombola o velkoformátovou fotografii Mojmíra Bureše ze série Uvnitř & další.

10. srpna: Oorphane (contemporary dance),The Jaykobs aka DJ Jungling Jay feat. Kobylka (live drums), Emil&Jakub LIVE & další.

24. srpna: Attitudes! LIVE, DJ Chepuchov aka Looper Trooper LIVE, burningboy LIVE, DJ dMIT.RY, taneční představení LETTĚL, Eva & Dash, přehlídka Petry Pluháčkové a Andrey Lojkáskové.

burningBEATS GARDEN pARTy jingle by Schampus