13. 04. 2011

burningBEATS DANCE pARTy 23.4.2011

burningBEATS DANCE pARTy

Další burningBEATS se ponesou v tanečním rytmu. Oprašte fraky a večerní róby, naleštěte botky a přijdťe si vyhodit z kopýtka na DANCE pARTy na Zbrojovce. burning uvede výběr z brněnské nezávislé taneční scény a pokud zvolíte vstupenku na sezení, zažijete v  pohodlí a industriální scénografii blok tanečních představení od contemporary, přes muzikál až k street dance. Neodpustili jsme si na dort zařadit i třešinku v podobě tance na tyči. Tančí Oorphane, Filigrán, Citadela Mefisto, No Feet, Union Runners, High Edition a LETTĚL.

Až se nabažíte pohledem na pružná těla tanečnic, dostanete sami příležitost oddat se rytmu a tančit. Přijedou Vám k tomu živě zahrát Aim z Itálie. Představí své nové album We Are Sailing a jejich živočišný pódiový projev včetně postupného odkládání svršků slibuje důstojnou protiváhu voňavým baletkám. Po koncertě se za mix postaví dvojice Slap In The Bass z Maďarska a ukáže Vám, zač je toho dance party! burning rezident dMIT.RY a jeho Neoviolence Booking vidí do ostré maďarské kuchyně a po čardáši, jaký rozpoutali RobotRock a Sterokillaz minule, se máme na co těšit!

Jako naprostou lahůdku jsme si pro Vás připravili výjimečnou módní přehlídku úřadující Top Styl Designerky Mirky Horké. Pokud jste její vítěznou kolekci náhodou na posledním Stylu propásli, na burningBEATS máte jedinečnou šanci to napravit. Modely a modelky nejlépe učešou Toni&Guy Brno.

Vstupné na místě je 110Kč, ale pokud se zastavíte v café a design shopu Leporelo+, seženete tam předprodejové lístky za 80Kč. Patříte-li k opravdovým milovníkům současného tance a nepřišli jste se jen vyskákat do bezvědomí, najdete tu i lístky na sezení za 180Kč, které Vám zaručují přímo divadelní komfort při zhruba dvojhodinovém bloku tanečních představení (19.30 - 21.30). Židle na představení laskavě zapůjčí firma Veletrhy Brno, a. s., burning děkuje. Lístky na sezení můžete koupit jen v předprodeji.

burningBEATS DANCE pARTy, 23.4.2011, open 19.00, end 4.00, Zbrojovka, Lazaretní 1/7, Brno, entry 110/80/180, předprodej Leporelo+, facebook. burningBEATS je mezinárodní neziskový festival, platforma pro interakci nezávislých kreativních tendencí a punk manifest DIY.